Nu ook watersnijden!
Open
X

Lassen. TIG, MIG/MAG en elektrisch.

Heeft u vragen over lassen bij Hadé B.V? Hieronder vindt u de antwoorden

Ook lassen is een van de kernactiviteiten van Hadé B.V. Bijvoorbeeld bij het maken van rotoren wordt deze bewerking veel toegepast. Of natuurlijk bij plaatwerk en constructies.

Wat is lassen?
Lassen is een verbindingstechniek waarbij materialen aan elkaar verbonden worden door middel van druk of warmte. Het doel is hierbij een sterke verbinding te creëren tussen plaatwerk. Tijdens het lassen wordt er op de te verbinden positie warmte toegevoegd. Hierdoor zal het te verbinden materiaal zich in een vloeibare of licht deegachtige vorm bevinden op deze positie. Gelijktijdig aan deze opwarming van het materiaal, veelal door gas tot stand gebracht, wordt een lasdraad toegevoegd. Uiteindelijk ontstaat een zeer sterkte constructie tussen de twee te verbinden materialen.
Welke lastechnieken zijn mogelijk?
Er zijn verschillende vormen van lassen mogelijk, zoals TIG, MIG/MAG en elektrisch lassen.
Welke materialen kan Hadé B.V. lassen?
Het is mogelijk verschillende soorten materiaal te laten lassen waaronder RVS-316, -304, -308 en aluminium. Uiteraard ook allerlei soorten staal.
Wat zijn de voordelen van lassen bij Hadé B.V?
  • Voordeel 1
  • Voordeel 2
  • Voordeel 3

Recent laswerk

Op de pagina Projecten vindt u enkele voorbeelden van recent afgeronde laswerkzaamheden.

Projecten

Meer vragen?

Mochten uw vragen toch nog niet beantwoordt zijn, dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie. Ga hiervoor naar onze contactpagina via onderstaande knop en vul het contactformulier in.

Contact