Nu ook watersnijden!
Open
X

Over Hadé. Metaalbewerking en meer!

Door bewerkingen als draaien, frezen en lassen vervaardigen wij allerhande producten uit verschillende soorten materiaal, van kleine tot middelgrote series.

Hadé B.V. | Metaalbewerking

Hadé B.V. uit Sassenheim is uw partner in metaalbewerking. Voor zowel bewerking op conventionele- als computergestuurde (CNC) wijze van metalen en kunststoffen bent u bij ons aan het juiste adres. Op onze website vindt u informatie over de mogelijkheden binnen ons bedrijf, mogelijk kunnen wij in de toekomst ook wat voor u betekenen. Het belangrijkste is dat u als klant voorop staat en dat service- en kwaliteit bij ons zeer hoog in het vaandel staan.

Geschiedenis

Hadé heeft al meer dan 35 jaar ervaring in het bewerken van metaal en diverse soorten kunststoffen. Hierbij kunt u denken aan de meest voorkomende bewerkingen zoals draaien, frezen, kotteren, spiebanen steken/frezen, zagen, boren, draadsnijden enzovoort.

Service & kwaliteit

Ons uitgangspunt is om een goede en duurzame relatie met onze klanten op te bouwen en te behouden. Hadé B.V. en haar medewerkers staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en een uitstekende service. Kwaliteit is een zeer belangrijk aspect binnen onze organisatie. De gehele vervaardiging van uw product als tevens de afwerking krijgen evenveel aandacht om een kwalitatief hoogstaand product af te kunnen leveren aan u als klant.