Nu ook watersnijden!
Open
X

Draaien. Voor het draaien van metalen en kunststoffen.

Heeft u vragen over draaien bij Hadé B.V.? Hieronder vindt u de antwoorden

In onze werkplaats bevinden zich een aantal draaibanken voor het draaien van metalen en kunststof halffabricaten tot complexe eindproducten. Met deze draaibanken is het mogelijk om praktisch alle ferro- en non-ferrometalen en kunststoffen te bewerken. Hierdoor zijn wij in staat om snel enkele aantallen tot middelgrote reeksen te produceren tegen competitieve prijzen.

Wat is draaien?
Draaien is de term voor een vorm van verspanen van materiaal waar het te bewerken product een ronddraaiende beweging maakt. Door het te bewerken product tegen een beitel te plaatsen snijdt deze het te verwijderen materiaal weg in zowel de langs- als dwarsrichting.
Welke afmetingen kan Hadé B.V. draaien?
Met de beschikbare draaibanken binnen onze werkplaats is het mogelijk om materialen met een maximale afmeting van 0x0x0 te draaien.
Welke materialen kan Hadé B.V. draaien?
Binnen ons bedrijf is het mogelijk om praktisch alle ferro en non-ferro metalen en diverse soorten kunststoffen te bewerken op één van onze draaibanken.
Wat zijn de voordelen van draaien bij Hadé B.V?
  • Voordeel 1
  • Voordeel 2
  • Voordeel 3

Offerte

Vul het contactformulier in op de contactpagina of klik op onderstaande koppeling om direct een e-mail te versturen.
 
Offerte aanvragen

Recent draaiwerk

Op de pagina Projecten vindt u enkele voorbeelden van recent afgerond draaiwerk.

Projecten

Meer vragen?

Mochten uw vragen toch nog niet beantwoordt zijn, dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie. Ga hiervoor naar onze contactpagina via onderstaande koppeling en vul het contactformulier in.

Contact