Nu ook watersnijden!
Open
X

Frezen. Met uiterste precisie en kwaliteit.

Heeft u vragen over het frezen bij Hadé B.V? Hieronder vindt u de antwoorden

Frezen is samen met draaien één van de kernactiviteiten van Hadé B.V. | Metaalbewerking. Binnen ons machinepark bevinden zich enkele conventionele freesmachines alsmede een Hurco CNC-bewerkingscentrum. Met deze machine zijn wij in staat om computergestuurd te frezen met uiterste precisie en kwaliteit. Uiteraard tegen zeer concurrerende tarieven.

Wat is frezen?
Frezen is de term voor het bewerken van materialen met snijdgereedschap: de frees. Deze frees maakt een roterende beweging en snijdt daarmee het te verwijderen materiaal weg. Frezen is een veel toegepaste bewerking voor het bewerken van metalen en kunststoffen.
Wat is CNC-frezen?
Bij CNC-frezen wordt de frees door een computerbesturing aangestuurd. Door toepassing van een programmeertaal. Deze programmeertaal zorgt ervoor dat materiaal zeer precies kan worden gefreesd. Door het CNC-bewerkingscentrum vanaf een PC aan te sturen kan een CAD/CAM-tekening van een product worden ingelezen en kan het bewerken van het materiaal volgens die tekening beginnen. Door meteen verschillende gereedschappen in het bewerkingscentrum te combineren kunnen zeer complexe producten met minimale toleranties worden gefreesd.
Welke manieren van frezen zijn mogelijk?
Er zijn verschillende manieren van frezen mogelijk, zoals conventioneel en CNC. Ook 3D-frezen is mogelijk bij Hadé B.V.
Welke afmetingen kan Hadé B.V. frezen?
Onze CNC-bewerkingscentra hebben een maximale verplaatsing van 600 x 400 x 510 mm (XYZ).
Welke materialen kan Hadé B.V. frezen?
Met onze beschikbare machines frezen gelegeerd als non-gelegeerd, RVS, aluminium, messing, brons en diverse soorten kunststoffen tot elk gewenst product van hoge kwaliteit.

Offerte

Vul het contactformulier in op de contactpagina of klik op onderstaande koppeling om direct een e-mail te versturen.

Offerte aanvragen

Recent freeswerk

Op de pagina Projecten vindt u enkele voorbeelden van recent afgeronde freeswerkzaamheden.

Projecten

Meer vragen?

Mochten uw vragen toch nog niet beantwoordt zijn, dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie. Ga hiervoor naar onze contactpagina via onderstaande koppeling en vul het contactformulier in.

Contact