Nu ook watersnijden!
Open
X

Ook in Leiden: Metaalbewerking: draaien, frezen, lassen en watersnijden.

Draai- of freeswerk bestellen in heel Nederland: korte levertijd en tegen een scherpe prijs. U vraagt, wij leveren, ook in Leiden

Bij Hadé B.V. | Metaalbewerking bent u aan het juiste adres om goedkoop draai- en freeswerk te bestellen in Leiden: eenvoudig en voor een scherpe, concurrerende prijs. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan of neem contact met ons op.

Offerte aanvragen →

Hoe werkt het?

– U vraagt een offerte aan via onderstaande knop;
– U voegt een tekening/schets/foto toe in de bijlage;
– Vermeld de gevraagde specificaties zoals toleranties/materiaal etc.
– Vergeet de gewenste levertijd niet te vermelden;
– Vermeld uw contactgegevens; in het geval van vragen nemen wij contact met u op.

Binnen korte tijd ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte voor het gevraagde draai- of freeswerk in uw mailbox.

Bij Hadé B.V. | Metaalbewerking kunt u draai- en freeswerk uitbesteden tegen een scherpe prijs: wij leveren in Leiden, maar ook in plaatsen rondom Leiden, zoals Leiderdorp, Zoeterwoude of Oegstgeest. We hebben al vele jaren ervaring met het produceren en leveren van diverse producten uit metaal en kunststof. Wij leveren kwalitatief hoogwaardig draaiwerk freeswerk en snijwerk, aan met name zakelijke klanten.

Mede door deze ervaring, kunnen we u een zeer concurrerende prijs aanbieden, ook wanneer het draaiwerk bezorgd dient te worden in Leiden. Toeleveren van draai- frees en snijwerk kunnen wij in heel Nederland, bezorgen is uiteraard ook mogelijk. Bij Hadé B.V. | Metaalbewerking kunt eenvoudig en snel uw allerlei werkzaamheden uitbesteden tegen een zeer aantrekkelijk tarief!

Onze mogelijkheden voor draai- en freeswerk

Met een geavanceerd machinepark, bedienen wij dagelijks klanten door heel Nederland, zo ook in Leiden. Voor uiteenlopende toepassingen vervaardigen we zowel eenvoudig als complex draaiwerk met zeer nauwkeurige toleranties. Binnen ons bedrijf hebben wij de beschikking over conventionele als CNC-gestuurde machines, waarmee wij u ongetwijfeld van dienst kunnen zijn!

Wat is er zoal mogelijk qua draaiwerk?

Wij draaien alle metalen zoals staal, aluminium, messing, RVS en koper. Tevens draaien wij alle kunststoffen. Wil u iets speciaals? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Waarom Hadé B.V. | Metaalbewerking in Sassenheim?

Hadé B.V. is vanuit Sassenheim centraal gelegen. Wij zijn gespecialiseerd in kleine aantallen specialistisch draai- en freeswerk in alle denkbare materialen. Vakmanschap, kwaliteit en zeer snelle levertijd: uw product is bij ons in goede handen.
Wat kunnen wij voor u betekenen? Graag leveren wij uw producten vanuit ons bedrijf in Sassenheim. Vraag nu een offerte aan.
 
Offerte aanvragen →